Ο Δήμος Πειραιά στολίζει «Τα Δένδρα της Ελπίδας» στο Γηροκομείο Πειραιά και στα νοσοκομεία Τζάνειο και Μεταξά
Για τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, ο Δήμος Πειραιά στολίζει τα «δέντρα της ελπίδας». Μια πράξη συμβολισμού και συμπαράστασης.
Σε μια δράση συμβολισμού αλλά και ουσίας προχωράει ο Δήμος Πειραιά. Ειδικότερα, ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, η οποία εορτάζεται στις 20 Δεκεμβρίου, στολίζει Χριστουγεννιάτικα δένδρα, στους προαύλιους χώρους του Γηροκομείου και των Νοσοκομείων της πόλης Τζάνειο και Μεταξά, δίνοντας χαρά στους ηλικιωμένους, στους ασθενείς, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Τα Δέντρα της Ελπίδας
«Τα Δένδρα της Ελπίδας» θα στολιστούν αύριο, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στους προαύλιους χώρους του Γηροκομείου Πειραιά, στις 09:00, του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου, στις 12:30 και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», στις 13:00.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις με νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.
Την όμορφη αυτή δράση διοργανώνει η Διεύθυνση Εξωστρέφειας –Destination Piraeus.
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»

