Κρήτη: Έκρυβε από χειροβομβίδα και όπλα μέχρι ναρκωτικά – Τον τσάκωσε η ΕΛΑΣ
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στους χώρους του 40χρονου μεταξύ άλλων ναρκωτικά και όπλα
Στη σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού σε περιοχή του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
Όπως σημειώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου για τη σύλληψη του 40χρονου ημεδαπού.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στους χώρους του 40χρονου μεταξύ άλλων ναρκωτικά και όπλα
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 40χρονος ημεδαπός ο οποίος αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες σε οικίες και χώρους που κατέχει και χρησιμοποιεί και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά και όπλα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν 577 γραμμάρια κάνναβης, 2 πιστόλια, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 χειροβομβίδα, 1 πυροκροτητή, 5 γεμιστήρες, 3 ζυγαριές ακριβείας, 1 πτυσσόμενη ράβδο, 8 μαχαίρια, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 2 κινητά τηλέφωνα.
Επίσης από την ΕΛΑΣ κατασχέθηκε επιβατηγό αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Δείτε φωτογραφία από όσα εντοπίστηκαν:
Στιγμιότυπο από όσα εντοπίστηκαν στους χώρους του 40χρονου ημεδαπού
- Κακλαμάνης: Επίθεση κατά του πολιτεύματος οι υποκλοπές – Το πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα, αλλά η συγκάλυψη
- Ζάντσχουλπ – Τσιτσιπάς 2-0 σετ: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο για τον Έλληνα τενίστα
- Ο Ζέιν Μαλίκ δεν ξέρει αν ερωτεύτηκε πραγματικά την Τζίτζι Χαντίντ: «Ίσως ήταν απλά πόθος»
- Κατασκοπεία: Αυτοί είναι οι Κινέζοι πράκτορες – Φωτογραφίες ντοκουμέντα του σμήναρχου με τους στρατολογητές του
- Η Ρωσία τιμά τον Καποδίστρια – Η δήλωση της Ζαχάροβα
- Η ποινή του Ποντένσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
