Το Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες γιορτάζει το τέλος αυτής της χρονιάς με ένα ιδιαίτερο live για μία και μοναδική βραδιά, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 22:00.
Τι θα δούμε απόψε
Η νέα περίοδος του θεάτρου «Θησείον» βαφτίζεται μουσικά σε ένα live-κολυμπήθρα του Σιλωάμ που δημιουργεί ειδικά για την περίσταση ο Φοίβος Δεληβοριάς. Με καλεσμένο τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο και συν-κολυμβήτρια τη Νεφέλη Φασούλη, πέφτουν στα βαθειά νερά της μουσικής, αυτοσχεδιάζουν και εύχονται με τον ήχο και το στίχο τους μακροημέρευση, ποίηση κι ελευθερία.
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνία:Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης:22:00
Καλλιτέχνης:Φοίβος Δεληβοριάς
Συμμετέχουν:Γιώργος Κατσάνος, Νεφέλη Φασούλη
Τιμή εισιτηρίου:20€
Πληροφορίες Χώρου:Θησείον – ένα Θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο. Τηλ: 21 0325 5444
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».