Ασθενοφόρο «κόλλησε» στην Αττική Οδό επειδή αυτοκίνητα είχαν καταλάβει τη ΛΕΑ
Κολλημένο χρειάστηκε να μείνει για αρκετά λεπτά ένα ασθενoφόρο, καθώς πολλοί οδηγοί είχαν καταλάβει τη ΛΕΑ.
Εικόνες ντροπής καταγράφηκαν στην Αττική Οδό όταν ασθενοφόρο «κόλλησε» επειδή ασυνείδητοι οδηγοί είχαν καταλάβει τη ΛΕΑ.
Συγκεκριμένα οι οδηγοί μπήκαν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά που δυσκόλευε τη διέλευση του ασθενοφόρου που κινούταν στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Η κατάληψη της ΛΕΑ αποτελεί ένα φαινόμενο που παρατηρείται καθημερινά στους βασικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τους παραβάτες οδηγούς να αδιαφορούν για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην έγκαιρη μετάβαση ενός ασθενοφόρου.
- Ιράν: Ο Τραμπ, φέρεται να σκληραίνει τους όρους της συμφωνίας – Νάρκη εντοπίστηκε στα Στενά του Ορμούζ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (31/5): Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και φιλικά ενόψει Μουντιάλ
- Νέες διασώσεις αλλοδαπών σε Κρήτη και νότια Πελοπόννησο
- ΠΑΣΟΚ: Ο «διμέτωπος» του Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα και οι δημοσκοπήσεις
- Σπερς – Νικς: Και τώρα οι δύο τους – Αυτό είναι το πρόγραμμα των τελικών του NBA
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό
- Πτολεμαΐδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
- Kellogg’s: Πως η πατέντα για τα πρώτα δημητριακά δημιούργησε αδελφική αντιζηλία και τη μεγαλύτερη εταιρεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442