«Έλαμψε» ο Πειραιάς: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων και 150.000 λαμπιόνια
Μεγαλοπρεπής ήταν η σημερινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά.
Ο Πειραιάς υποδέχτηκε επισήμως τα Χριστούγεννα, με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμούν χιλιάδες λαμπάκια και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες.
Την εκρηκτική του εμφάνιση έκανε και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος, ο οποίος «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους/ες με την υπέροχη φωνή του
Το «πλούσιο» δέντρο των 16 μέτρων ταξίδεψε απο τον μακρινό Ταξιάρχη Χαλκιδικής, ο οποίος φημίζεται για τα Χριστουγεννιάτικα έλατα του έως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ώστε να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους αλλά και για να δώσει μια «αριστοκρατική» νότα στο κέντρο του Πειραιά.
Φώτα, χαμόγελα και μουσικές
Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο στολίδι του Πειραιά, έχει ύψος 16 μέτρα και πάνω του 150.000 λαμπιόνια LED. Μάλιστα, τα φωτιστικά στολίδια του δένδρου, καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός της πόλης του Πειραιά είναι κατασκευασμένα από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.
Η εορταστική εκδήλωσε ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 και τον dj Αντώνη Δημητριάδη, με την Ρούλα Κορομηλά να έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας. Την εκρηκτική του εμφάνιση έκανε και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος, ο οποίος «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους/ες με την υπέροχη φωνή του.
Τη δική τους εορταστική νότα έδωσαν στην εκδήλωση οι: Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, τα παιδιά της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων της Iεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αλλά και πρωτότυπη μπάντα Petros Kourtis And The Tin Soldiers Band.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το δημοτικό θέατρο Πειραιά φωταγώγησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του.
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ

