Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3-3: Ο Κουλουσέφσκι σόκαρε τους «Πολίτες» στο 90′
Σε ένα ματς με τρομερές διακυμάνσεις, η Τότεναμ πήρε ισοπαλία 3-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» και την έριξε στην τρίτη θέση. Απίστευτη απόφαση από τον διαιτητή Χούπερ στις καθυστερήσεις
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η ματσάρα του «Etihad», με τη Μάντσεστερ Σίτι να έρχεται ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Τότεναμ για τη 14η αγωνιστική της Premier League. Τρίτη σερί ισοπαλία για τους «Πολίτες» μετά από εκείνες κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, πρώτος βαθμός για τα «σπιρούνια» μετά από τρεις σερί ήττες.
Στην τρίτη θέση πλέον η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που βλέπει την πρωτοπόρο Άρσεναλ από το -3 κι ενώ έχει σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Χούπερ που δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάση τετ α τετ στις καθυστερήσεις.
Φοβερό ματς και… τέζα η Σίτι στο 90′
Μόλις στο 6′ ο Κουλουσέφσκι πέταξε στον χώρο για τον Σον που βγήκε απέναντι από τον Έντερσον και από πλάγια θέση έκανε το 0-1. Από αυτό το σημείο κι έπειτα ακολούθησε ένας… βομβαρδισμός από τη Σίτι που εγκαταστάθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και στο 9′ έκανε το 1-1 με αυτογκόλ του Σον από κεφαλιά του Χάαλαντ, με την μπάλα να βρίσκει στον Νοτιοκορεάτη και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 13′ ο Χάαλαντ έχασε απίθανη ευκαιρία με εξουδετερωμένο τον Βικάριο ενώ στο 30′ ο Ντοκού σημάδεψε το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και ο Φόντεν την εμφάνισε στα δίχτυα για το 2-1 από ασίστ του Άλβαρες. Χάαλαντ και Σίλβα έχασαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ και στο 69′ ο Λο Σέλσο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-2.
Η Σίτι πίεσε στη συνέχεια και στο 81′ έφτασε στο 3-2. Μετά από κλέψιμο, ο Χάαλαντ έκανε το γύρισμα και ο Γκρίλις με πλασέ έκανε το 3-2 με το πρώτο του γκολ μετά τον Απρίλιο. Με τη συμπλήρωση των 90′ ο Τζόνσον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κουλουσέφσκι με τρομέρη κεφαλιά έγραψε το 3-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χούπερ πήρε μία απίστευτη απόφαση.
Ο Γκρίλις έβγαινε τετ α τετ με τον Βικάριο, αλλά ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω για φάουλ στον Χάαλαντ, αν και αρχικά φάνηκε να δίνει πλεονέκτημα. Όπως είναι λογικό αυτή η απόφαση εξόργισε τους παίκτες της Σίτι και τον Γκουαρντιόλα, με τον Χάαλαντ να είναι έξαλλος μετά τη λήξη του ματς και να λέει κάποια… γαλλικά στον διαιτητή.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή