«Στο τέλος ήταν ένα σκληρό ματς. Χάσαμε δύο βολές και δύο καλάθια από τον Μάικ Τζέιμς που έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος έκανε επίσης ειδική αναφορά στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Μονεγάσκοι.
Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στο Πριγκιπάτο, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μάικ Τζέιμς.
«Το δεύτερο θέμα που είχαμε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, πήραν πολλά κι έτσι είχαν δεύτερες ευκαιρίες», πρόσθεσε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Εάν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα απ’ αυτό το ματς, θα ήταν πως έπρεπε να είχαμε προστατέψει περισσότερο την μπάλα όταν την είχαμε στα χέρια μας. Ξεκινήσαμε την τρίτη περίοδο, κάνοντας τρία συνεχόμενα λάθη στη σειρά. Είναι μία ομάδα που της αρέσει να χτυπά στον αιφνιδιασμό και έπρεπε να ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί και να προστατέψουμε την μπάλα. Το δεύτερο θέμα που είχαμε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, πήραν πολλά κι έτσι είχαν δεύτερες ευκαιρίες. Στο τέλος ήταν ένα σκληρό ματς. Χάσαμε δύο βολές και δύο καλάθια από τον Μάικ Τζέιμς που έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι»
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).