Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε να μπει στο παιχνίδι και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να γυρίζει τούμπα το παιχνίδι και να παίρνει το τρίποντο
«Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, γιατί όταν βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκη είναι κάτι λυπηρό και κρίμα. Είναι κάτι δυσάρεστο», ανέφερε επίσης και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εύστοχοι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι εκτός από τη νίκη: «Αυτό που μένει είναι η νίκη. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν πάνω από ενάμισι χρόνο να παίξει σε αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως ο Μπιανκόν. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, γιατί όταν βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκη είναι κάτι λυπηρό και κρίμα. Είναι κάτι δυσάρεστο. Δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που έπρεπε, αλλά αντιδράσαμε από το πρώτο μέρος και είναι σημαντικό για εμάς. Μετά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα. Μετά τη διακοπή και σε ένα άδειο γήπεδο, ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για τις λίγες «καθαρές» ευκαιρίες: «Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα, μας έλειπε η ακρίβεια, δεν είχαμε τον αριθμό ευκαιριών που είχαμε συνηθίσει. Κάναμε αβίαστα λάθη και οφείλεται και στον αντίπαλο που χρησιμοποίησε 5-3-2. Χάναμε τη δεύτερη μπαλιά και δεν δημιουργήσαμε κυρίως λόγω έλλειψης ακρίβειας στις μπαλιές μας. Η αντίδραση της ομάδας μας ήταν καλή, ήρθε και το τρίτο γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά. Όπως και να ‘χει, αυτό που προτιμάω να διορθώσω είναι η ακρίβεια και η ευστοχία. Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εύστοχοι. Εχουμε μία σειρά απαιτητικών παιχνιδιών, όπως της Πέμπτης. Η σημερινή νίκη ήταν ένα καλό βήμα για να πάμε στο παιχνίδι της Γερμανίας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα αναβολής για το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου. Το αίτημα έγινε και επίσημα αποδεκτό
Μπύρες, ναρκωτικά, γυναίκες και... πολύ μπάσκετ ήταν όσα περιελάμβανε η ζωή του θρυλικού Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος άφησε το σημάδι του στη χώρα μας και «έφυγε» σαν σήμερα το 2015 προδομένος από την καρδιά του…