Ο Ολυμπιακός χάρη στη τρίποντη «ραψωδία» επικράτησε με 89-72 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα για τα καλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρισκόταν σε καλή διάθεση και αυτό φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.
Η μονολεκτική απάντηση του Μπαρτζώκα
Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στην αίθουσα για τις καθιερωμένες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και αφότου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στα αγγλικά όπως ορίζει η Ευρωλίγκα περίμενε τις ερωτήσεις από τους εκπροσώπους Τύπου.
Βέβαια, προς έκπληξη όλων δεν έγινε κάποια ερώτηση με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μπαφές αντέδρασαν με ξεκαρδιστικό τρόπο.
Αρχικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού καθώς αποχωρούσε είπε «μπράβο», ενώ ο Μπαρζώκας με χαμόγελο στα χείλη είπε «εύγε».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, η Παρί θέλει να τον κρατήσει, όμως η Ζαλγκίρις έχει κάνει ήδη κίνηση και ο Αμερικανός εμπλέκεται και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με άλλες ομάδες της Euroleague