Καίτη Γαρμπή – Κωνσταντίνος Αργυρός: Το vτουέτο – έκπληξη
Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους.
Η Καίτη Γαρμπή συναντά μουσικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια συνεργασία – έκπληξη. Πρόκειται για την επανεκτέλεση – έκπληξη της μεγάλης επιτυχίας της αγαπημένης τραγουδίστριας «Χαμένα».
27 χρόνια μετά
Το «Χαμένα», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1996, στον 4πλα πλατινένιο δίσκο «Αρχίζω Πόλεμο» κι είναι μία από τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, αλλά κι ένα χασάπικο που έχει αφήσει το δικό του στίγμα την ελληνική μουσική σκηνή.
Η Καίτη Γαρμπή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζουν το «Χαμένα» με τις εξαιρετικές φωνές τους, σ’ ένα μοναδικό ντουέτο. Το ντουέτο αποκαλύφθηκε από τους δύο καλλιτέχνες πρώτη φορά στο Panik Concert 2023 by opaponline κι απέσπασε αμέσως κολακευτικά σχόλια.
Το τραγούδι στην επανεκτέλεση του ήδη ξεχώρισε από το κοινό
Η Γαρμπή και οι άνδρες καλλιτέχνες
Το ντουέτο «Χαμένα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες.
Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο και «Όλα Στα Καταλογίζω» με τον Θοδωρή Φέρρη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ


