Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή: Οι αλλαγές στο στιλ της από το 2005

Καίτη Γαρμπή: Οι αλλαγές στο στιλ της από το 2005

Η τραγουδίστρια έχει πειραματιστεί αρκετές φορές με την εξωτερική της εμφάνιση.

Το τελευταίο διάστημα η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ ενεργή στα social media. Συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, τόσο από προσωπικές στιγμές όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το 2005, στις οποίες πόζαρε για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά.

Τα στιγμιότυπα είναι όλα ασπρόμαυρα και η Καίτη Γαρμπή ποζάρει με ένα πιο… άγριο λουκ. Σε μια από τις φωτογραφίες, στο πλευρό της είναι και ο γνωστός κομμωτής, με τον οποίο διατηρούν στεχνή φιλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Καίτη Γαρμπή έγραψε:

«2005, 18 ολόκληρα χρόνια πίσω… Φωτογράφηση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα, την εποχή που δοκιμάζαμε και κάναμε όμορφα πράγματα!».

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις της στην καλοκαιρινή περιοδεία

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου βρέθηκε στην Τρίπολη και σε ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της είναι μαζί με τον γιο της Δημήτρη, οι οποίοι ανεβαίνοντας στη σκηνή χειροκροτούνται.

Η φωτογραφία χωρίς φίλτρο

Πριν λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της, όταν τη φωτογράφισε ο Διονύσης Σχοινάς χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Εεειιιιι @dionisis_sxoinas !!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)🤣🤣🤣 σχολίασε σε ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή όταν τη φωτογράφισε ο Διονύσης Σχοινάς χωρίς να έχει καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Η Καίτη Γαρμπή στην εν λόγω φωτογραφία είναι με μία κίτρινη πετσέτα στο κεφάλι και φαίνεται «ενοχλημένη» από τη φωτογραφία που την τράβηξε ο σύζυγός της, την οποία όμως- όπως αστειευόμενη σχολιάζει- ανέβασε η ίδια.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024