Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ (pic)
Ευχάριστα νέα για τον άσο της Λίβερπουλ.
Ύστερα από 12 εφιαλτικές μέρες ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Λουίζ Ντίαζ, αφέθηκε ελεύθερος από τον «Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό». H ELN υπενθυμίζεται πως είχε απαγάγει και τη μητέρα του Ντίαζ αλλά την απελευθέρωσε την ίδια μέρα.
Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την απελευθέρωσή του
Ο διευθυντής της αστυνομίας, στρατηγός Γουίλιαμ Σαλαμάνκα οργάνωσε μία ολόκληρη επιχείρηση η οποία αποτελούνταν από σχεδόν 230 άνδρες της αστυνομίας και περισσότεροι από 120 κομάντος του στρατού.
Οι απαγωγείς κρατούσαν τον πατέρα του Λουίς Ντίαζ στη ζούγκλα της Perija, πράγμα που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της αστυνομίας φορτώνοντας με περισσότερο άγχος την οικογένεια του επιθετικού των Reds.
Απ’ ότι φαίνεται η απαγωγή του συγκεκριμένου ατόμου ήταν στοχευμένη καθώς οι δράστες είχαν μελετήσει την κάθε κίνησή του αλλά και τη ρουτίνα που ακολουθούσε καθημερινά. Μάλιστα η απαγωγή έπρεπε να γίνει πριν τις περιφερειακές εκλογές καθώς η παρουσία της αστυνομίας θα ήταν πιο έντονη δυσκολεύοντας τα πράγματα.
Ωστόσο οι απαγωγείς θέλησαν να αποφύγουν τη σύλληψή τους και επειδή η αστυνομία όλο και πιο κοντά πλησίαζε αποφάσισε να αφήσει τον πατέρα του Ντίαζ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Urgente: fue liberado el papá de Luis Díaz, quien había sido secuestrado por el ELN en Barrancas, La Guajira https://t.co/TiZ4UQg5G9
— Vicky Dávila (@VickyDavilaH) November 9, 2023
- Παούνοβιτς: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της»
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου – Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ


