Με την σπουδαία νίκη του Πανσερραϊκού επί του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 2-1 των Κρητικών αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Το αποτέλεσμα που ξεχώρισε ήταν φυσικά το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 4-2 αλλά και η γκέλα της ΑΕΚ στην Καισαριανή με την Κηφισιά (1-1). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά του έστω και την τελευταία στιγμή με το 2-1 επί της Λαμίας.
Η επόμενη αγωνιστική είναι χωρισμένη σε δύο ημέρες. Το Σάββατο (11/11) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:30), ο Ατρομήτος τον Πανσερραϊκό (19:00) και ο Βόλος τον Αρη (20:00). Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό (17:30) και η ΑΕΚ τη Λαμία (19:30), ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (20:30) και ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας με την Κηφισιά (21:30). Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την 11η αγωνιστική θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.
Μετά το πέρας 10 αναμετρήσεων, ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 21, όσους έχει και η ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 20 και η Λαμία στην πέμπτη με 15. Εκτος ο Αρης με 14.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Η βαθμολογία της Super League:
* Εκκρεμεί η απόφαση της Εφέσεων για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.