Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Χατζισαφί, υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Χατζισαφί, υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ

Ο Εχσάν Χατζισαφί προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεσή του Αλμέιδα για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Η γκέλα με την Κηφισιά ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ΑΕΚ που έχει μπροστά της ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή της παρουσία για φέτος.

Η Ένωση υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια (9/11, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και σε περίπτωση νίκης θα κάνει τεράστιο βήμα τουλάχιστον για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ιρανός μπακ

Στο παιχνίδι με τους Μασσαλούς φαίνεται πως ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τις λιγότερες δυνατές απουσίες, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Αυτό γιατί μετά την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο την Κυριακή, στην προπόνηση της Δευτέρας πήρε κανονικά μέρος και ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός είχε ένα πρόβλημα από το ματς στη Γαλλία όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά πλέον το ξεπέρασε πλήρως και είναι στη διάθεση του προπονητή του για την Πέμπτη.

Πέρα από τους παίκτες που είναι εκτός λίστας, ο μόνος που δεδομένα θα είναι εκτός από αυτή την αναμέτρηση είναι ο τιμωρημένος Στάνκοβιτς. Τέλος, ερωτηματικό υπάρχει για τον Ρότα ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή του ματς με την Κηφισιά λόγω ενοχλήσεων. Από εκεί και πέρα, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Λαμία (12/11 – 19.30) στην «Opap Arena».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία (12/11 – 19.30) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 14.00 έως τις 17.00.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024