Μάρω Κοντού: «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν πολύ επιπόλαιη κίνηση»
«Ο έρωτας είναι μονόφθαλμος, δεν βλέπει πολύ καθαρά».
Για τον χρόνο που περνά και τους γάμους που έκανε μίλησε η Μάρω Κοντού σε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο Mega. Η ηθοποιός μίλησε μάλιστα για τη ζωή της, λέγοντας πως ο ένας από τους δυο γάμους που έκανε ήταν επιπολαιότητα.
«Πετούσα στα σύννεφα ίσως, λόγω του έρωτα»
«Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν πολύ επιπόλαιη κίνηση. Πετούσα στα σύννεφα ίσως. Λόγω του έρωτα, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να έρθει η πραγματικότητα και να είναι τελείως διαφορετικό αυτό που ήθελες τότε και που φανταζόσουν. Γιατί ο έρωτας αυτό είναι. Σε βρίσκει σε μια στιγμή που τον έχεις ανάγκη και είναι μονόφθαλμος, δεν βλέπει πολύ καθαρά», είπε η Μάρω Κοντού και συνέχισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης:
«Δεν μου κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις γιατί δεν τις βρίσκω εγώ ενοχλητικές. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν “πόσο χρονών είσαι;”, το έχω πει. Δεν με ενοχλεί να μου πουν “τι κάνετε και διατηρήστε;”, δεν με ενοχλεί να μου πουν “πόσα face lifting έχεις κάνει;”. Ένα έχω κάνει και την μύτη μου, πολύ μικρή. Δεν με ενοχλεί τίποτα».
Δείτε το απόσπασμα:
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks


