Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου - Μάρω Κοντού: Από τη φιλία και το «μπέρδεμα» στον λόγο που δεν μίλησαν ξανά

Μαίρη Χρονοπούλου – Μάρω Κοντού: Από τη φιλία και το «μπέρδεμα» στον λόγο που δεν μίλησαν ξανά

Μαίρη Χρονοπούλου και Μάρω Κοντού υπήρξαν δύο από τις πιο αγαπημένες κυρίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Δύο από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξαν αναμφίβολα η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρω Κοντού.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου έγραψαν ιστορία με τις ερμηνείες τους, με την αγάπη του κόσμου να είναι τεράστια και για τις δύο γυναίκες.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν πολύ καλές φίλες από το ξεκίνημα της καριέρας τους και για δεκαετίες προχώρησαν μαζί. Κάτι που σταμάτησε απότομα περίπου 30 χρόνια πριν από το 2023.

Όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. «Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου», μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ

Η Μάρω Κοντού και η αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου χάθηκαν τελείως, με τη δεύτερη να εκφράζει το παράπονό της το 2015 σε συνέντευξη που έδωσε στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Χαθήκαμε στη διαδρομή»

Η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε την ίδια περίοδο για την συγκεκριμένη δήλωση και περιορίστηκε στο να πει πως απλά άλλαξε η διαδρομή τους.

«Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. «Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου», μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε» είχε αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή DOT.

Μάλιστα απάντησε και για το πόσο καιρό έχουν να βρεθούν. «Ε όχι βέβαια, με τη Μαίρη έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της, μαθαίνω τα πάντα…», έλεγε χαρακτηριστικά για τη Μαίρη Χρονοπούλου η Μάρω Κοντού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024