Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου - «Θα είναι όλα όπως τα ήθελε»

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου – «Θα είναι όλα όπως τα ήθελε»

Συγγενείς και φίλοι δίνουν το παρών για την αποχαιρετιστήρια γιορτή στη Μαίρη Χρονοπούλου.

Με τους συγγενείς και τους φίλους της Μαίρης Χρονοπούλου να δίνουν το παρών για την «αποχαιρετιστήρια γιορτή» για τη σπουδαία ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για το τελευταίο αντίο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια, σε μια διαδήλωση ηθοποιών. Εκεί γνωριστήκαμε και από εκεί άρχισε αυτή η επαφή. Τα τελευταία χρόνια που ήμασταν κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της.

Τον τελευταίο καιρό είδα έναν «διαγωνισμό φίλων» γι’ αυτό απέφυγα να βγω στα κανάλια. Ήταν όλοι φίλοι, αλλά κατά διαστήματα. Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της, έκανε φίλους μια περίοδο, μετά έκανε άλλους, αλλά όλους τους αγαπούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός και αγωνιστικός. Πολύ συχνά, μου έλεγε πως αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει, παρά τα προβλήματα που είχε. Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει. Ήταν ένα φως», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό. Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε ένα πάρτι, αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπως το ήθελε η Μαίρη. Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμός φίλων».

«Κάνουμε την επιθυμία της να έρθουμε εδώ να την αποχαιρετήσουμε με τον τρόπο που ήθελε. Με τα λευκά, με μία σεμνή τελετή. Αυτή η λέξη πάρτι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λέξη της Μαίρης. Ήθελε μια γιορτή αποχαιρετισμού. Αυτό είναι το σεμνό. Είναι μια σεμνή γιορτή αποχαιρετισμού απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα και για την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο», σημείωσε συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί catering, ενω σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι. Το πάρτι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί για αποχαιρετισμό στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι κι οι θαυμαστές της», συμπλήρωσε κλείνοντας.

«Στα άσπρα οι φίλοι της όπως βλέπετε. Αντισυμβατική προσωπικότητα έτσι κι αλλιώς, αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο, σημείωσε συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας. «Τη μαγκιά της δεν νομίζω να ξανασυνάντησα σε άλλη μεγάλη πρωταγωνίστρια στον χώρο», συνέχισε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Έφτασε η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου

Αυτή την ώρα έφτασε και η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι όπου έζησε πολλά από τα χρόνια της ζωής της, με αρκετό κόσμο να έχει δώσει το παρών για το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό. Το φέρετρο, όπως ήταν και η τελευταία της επιθυμία, ήταν και αυτό λευκό.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες» η Μαίρη Χρονοπούλου μπήκε στο σπίτι για τελευταία φορά. Οι φίλοι της τη συνόδευαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκε από νωρίς εκεί ήταν και ο Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού, όπου και άφησε το σπίτι της στην Παιανία η Μαίρη Χρονοπούλου.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024