Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Το ματωμένο νυχτικό και η θέση που βρέθηκε εγείρουν ερωτήματα γύρω από το θάνατο της

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ματωμένο νυχτικό και η θέση που βρέθηκε εγείρουν ερωτήματα γύρω από το θάνατο της

Δύο μεγάλα ερωτήματα εγείρονται γύρω από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, έπειτα από νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως.

Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή στα 90 της χρόνια, μετά από σύντομη νοσηλεία στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της στην Παιανία, βυθίζοντας στην θλίψη όλη την ελληνική κοινωνία. Ωστόσο, το ματωμένο νυχτικό που φορούσε και η θέση που βρέθηκε, δημιουργούν έντονους προβληματισμούς.

Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως το νοσοκομειακό, την άλλαξαν

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στο Πρωινό για τα στοιχεία που προβληματίζουν τις αρχές όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού:

«Ομολογώ ότι δεν ξέρω και δεν μπορώ να φανταστώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει εφόσον υπήρξε εγκληματική ενέργεια, να σκεφτείτε όμως ότι μπορεί να είναι και κάτι άλλο, μπορεί να είναι σπρώξιμο, το οποίο να έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό, σε μια αντίδραση, στα νεύρα του κάποιος να την έσπρωξε. Εγώ έχω απομονώσει και επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα(…) Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο το οποίο δεν έχει ακόμα εντοπιστεί η εταιρεία, η οποία έκανε τη μεταφορά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα -η οικιακή βοηθός και ο φίλος Μαίρης Χρονοπούλου, ο οποίος είναι και γείτονας- με αυτά τα πράγματα, με το να την αλλάξουν».

Το νυχτικό

« Το νυχτικό – που χάθηκε – θα έπρεπε να υπάρχει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει γιατί υπάρχει και DNA(…) H Γεωργιανή οικιακή βοηθός την βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς και φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως το νοσοκομειακό, την άλλαξαν. (…) Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει πεταχτεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί και το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών. Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Όλα αυτά δεν κολλάνε μεταξύ τους. Μίλησα το πρωί με τους αρμοδίους του εργαστηρίου ανατομικής και τοξικολογίας που θα κάνουν την νεκροψία και τη νεκροτομία (..) και αυτοί προβληματίζονται.»

Πρόσφατα μάλιστα, κλήθηκαν να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της.

Kεντρική φωτογραφία θέματος: Μαίρη Χρονοπούλου / Mary Chronopoulou | Facebook

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024