Για πάντα στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος! Το απόγευμα της Πέμπτης (2/11) ο διεθνής άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα τον «δένει» στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το 2026.
Ο Μάνταλος διανύει ήδη τη δέκατη σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα και όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.
Μέχρι το 2026 θα φορά τα κιτρινόμαυρα ο Μάνταλος
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.
Δέκα σεζόν στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Μάνταλος, ενώ μετά την επέκταση όλα δείχνουν ότι θα κλείσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους
Η εφετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023.
Πέτρο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερους τίτλους και επιτυχίες με τον δικέφαλο στο στήθος!».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.