Μαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της ηθοποιού
Ποιος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου;
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, 20 μέρες μετά τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού στην Παιανία με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.
Στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη, ούτε και απώλεια αντικειμένων.
Είχαν ζητήσει να σφραγιστεί το σπίτι της
«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού» ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.
Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. ‘Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε’, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας» ανέφερε.
- Εθνική Ελλάδας: Η δωδεκάδα για το ματς με το Μαυροβούνιο
- Ιράν: Ο Τραμπ ενημερώθηκε από τον στρατιωτικό διοικητή της Μέσης Ανατολής για τις επιλογές επίθεσης
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τις συχνές βροχοπτώσεις στην Ελλάδα;
- Ακόμα νιώθω ότι δεν είναι αλήθεια: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός της σειράς «The Wire» Μπόμπι Τζι Μπράουν
- Ασλανίδης: Το βίντεο της Καρυστιανού ήταν λάθος. Όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν, η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα»
- Πώς η ΑΕΚ έβαλε… τρικλοποδιά στην Ελλάδα για τη 10η θέση στο UEFA Ranking!



