Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό «αντίο» του Πλέσσα στη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

Το συγκινητικό «αντίο» του Πλέσσα στη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας.

Στο σπίτι της στην Παιανία, στην οδό Αληθείας ή οδός Χρονοπούλου όπως αναγράφεται σε πινακίδα, στο σαλόνι της, φίλοι, συνάδελφοι και αγαπημένα πρόσωπα αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10), τη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, όπως ακριβώς είχε ζητήσει, και με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

Φανερά συγκινημένος ο πρώην σύντροφος της, Νίκος Σταγόπουλος, είπε δυο κουβέντες πριν μπει σε ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις. «Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε ο Νίκος Σταγόπουλος.

«Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί με τίμησε με τη φιλία της».

Ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε πως, «από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι». «Ευχαριστώ την Μαίρη Χρονοπούλου μέσα από την καρδιά μου γιατί με τίμησε με τη φιλία της», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», ανέφερε η Νάντια Μουρούζη, ενώ η Λένα Αλκαίου δήλωσε: «ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Κι ενώ η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιμεληθεί την κάθε λεπτομέρεια, υπήρξε μια μικρή διαφωνία σχετικά με την παρουσία των καμερών εντός του σπιτιού της αείμνηστης ηθοποιού.

Ο αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα στην Μαίρη Χρονοπούλου

Κατά ομολογία της Μαίρης Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της, ο Μίμης Πλέσσας υπήρξε ένας από τους άντρες που λάτρεψε καθώς υπήρξε ένας μεγάλος έρωτας για εκείνη. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της καλής του φίλης με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, ειδικά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, θέλησε να την αποχαιρετήσει με τα πιο τρυφερά λόγια.

Ο Μίμης Πλέσσας σε δηλώσεις του στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», είπε για την αξέχαστη ηθοποιό: «Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου. Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι Μαιρούλα μου».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024