Ρόμα – Μόντσα 1-0: Λύτρωση στο 90′ για τους «τζιαλορόσι»
Η Ρόμα τα… χρειάστηκε απέναντι στην Μόντσα των δέκα παικτών όμως κατάφερε να βρει τη λύση στο 90΄ και να πάρει το τρίποντο.
Ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν το ματς της Ρόμα με την Μόντσα για την 9η αγωνιστική του καμπιονάτο.
Οι «νεοφώτιστοι» με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην αρχική 11άδα, στάθηκαν επάξια στο «Ολύμπικο», παρά το γεγονός ότι στο 41ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντ’ Αμπρόζιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διατήρησε «φλύαρη» υπεροχή σε όλο το ματς, είχε δύο δοκάρια και, αν και κινδύνεψε ουσιαστικά από τις αντεπιθέσεις της Μόντσα, πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη στο γκολ του Ελ Σαραουϊ στο 90ο λεπτό.
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
