Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στη Γεωργία, όπου αύριο το απόγευμα, στις 18:00 (EPT Sports), αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Παρασκευή (6/10), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στη Γεωργία, όπου αύριο το απόγευμα, στις 18:00 (EPT Sports), αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Μετά την άνετη επικράτηση (3-28) στη Χίο κόντρα στον ΝΟΧ, για την 3η «στροφή» του πρωταθλήματος της Α1, ο Θρύλος συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με την πρώτη του εκτός έδρας «αποστολή» και στοχεύει στη νίκη επί της Ντιναμό, ώστε να κάνει το «δύο στα δύο» στη φάση των ομίλων του θεσμού.
Υπενθυμίζεται, ότι στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 16-15 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στα πέναλτι (12-12, 4-3).
Δηλώσεις:
Χέρβο Κόλιανιν: «Ο δεύτερος αγώνας του Champions League με την Ντιναμό Τιφλίδας, αύριο. Μπαίνουμε ως φαβορί και αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσει όλα, για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς που επιθυμούμε».
Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μοναδικός μας στόχος στη Τιφλίδα είναι, βεβαίως, η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό. Ωστόσο, δεν το περιμένουμε από την αρχή εύκολο το παιχνίδι, καθώς αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα των αντιπάλων. Σίγουρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από αυτή τη αναμέτρηση.
Για εμάς, ωστόσο, η νίκη είναι μονόδρομος. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, να… αποζημιωθούμε λίγο από τη κακή εμφάνιση που κάναμε με αντίπαλο τη Γιουγκ, την 1η αγωνιστική. Νομίζω, ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό, μετά από τρία παιχνίδια δεν είναι μουδιασμένη όπως εμφανίστηκε στην αρχή του πρώτου αγώνα και μένει να δείξουμε τη διαφορά δυναμικότητας μας μέσα στο νερό».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.