Με γκολ του Σόρλοθ στο 36’, η Βιγιαρεάλ επικράτησε εντός έδρας της Ρεν με 1-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Europa League.
Οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν, αλλά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, με τους Γάλλους να φεύγουν με άδεια χέρια από το «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα», παρότι είχαν πέναλτι στο 90+2’. Ο Τεριέρ, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει, με την Βιγιαρεάλ να φτάνει στη νίκη.
Μετά το αποτέλεσμα στην Ισπανία, αλλά και το αντίστοιχο στο Ισραήλ ανάμεσα στην Μακάμπι Χάιφα και τον Παναθηναϊκό (0-0), η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής:
Παναθηναϊκός 4 Βιγιαρεάλ 3 Ρεν 3 Μακάμπι Χάιφα 1
Την επόμενη αγωνιστική (26/10), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεν και η Βιγιαρεάλ την Μακάμπι Χάιφα.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.