Η περιπέτεια με την υγεία του Κέβιν Σπέισι – «Ένιωσα όλο το χέρι μου να μουδιάζει»
Πώς περιέγραψε την περιπέτεια με την υγεία του στο κοινό ο Κέβιν Σπέισι.
Ο Κέβιν Σπέισι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τετάρτη με συμπτώματα εμφράγματος. Ο ηθοποιός βρισκόταν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να μουδιάζει το χέρι του.
Ο 64χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «House of Cards» παρακολουθούσε το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν όταν συνέβη το περιστατικό.
Τι είπε στο κοινό ο Κέβιν Σπέισι
Σε ομιλία του ο Κέβιν Σπέισι ανέφερε ότι επισκέφθηκε το Μουσείο Afrasiyab στην αρχαία πόλη του Δρόμου του Μεταξιού της Σαμαρκάνδης όταν ένιωσε «όλο το αριστερό του χέρι να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα».
Σύμφωνα με πλάνα που δημοσίευσε η Sun, ο Κέβιν Σπέισι είπε πως «έζησα κάτι εδώ σήμερα που ήταν απροσδόκητο».
«Κοίταζα αυτές τις εξαιρετικές τοιχογραφίες στους τοίχους και ξαφνικά ένιωσα όλο το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα».
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι είπε ότι πήγε σε ιατρικό κέντρο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καλά.
«Όλα ήταν απολύτως φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Αλλά αυτό με έκανε να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας.
Και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε μαζί, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την επόμενη γενιά » σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Η Sun αναφέρει ότι υπήρχαν φόβοι πως ο Κέβιν Σπέισι μπορεί να είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, οι γιατροί αργότερα τον ενημέρωσαν ότι είναι καλά.
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
- «Έμεινα με τον Ρομπ και τον Νικ Ράινερ λίγες εβδομάδες πριν από τις φρικιαστικές δολοφονίες – τι είδα μέσα στο σπίτι της οικογένειας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)




































































![Χρυσή Βίζα: Ισραήλ και Τουρκία ψηφίζουν ελληνική Golden Visa [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_world-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442