Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη ανήκουν στο παρελθόν για την ΑΕΚ που από σήμερα ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με τον Άγιαξ (5/10, 19:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα παιχνίδι όπου εφόσον η Ένωση πάρει τους τρεις βαθμούς θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο του Europa League.
Σε αυτό το ματς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση στην προπόνηση του Σαββάτου και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Πλην του άσου από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά και του Πάολο Φερνάντες που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα κι έτσι ο Αργεντινός τεχνικός θα μπορεί να σχεδιάσει χωρίς άλλα προβλήματα τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Παράλληλα, ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Μαρσέιγ (26/10 – 19.45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.
Για λόγους ασφαλείας, οφείλεται κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στη Γαλλία, όπως επίσης ημερομηνία και τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).
Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή