ΚΚΕ: «Αυτή η πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό “χαστούκι” στις εκλογές της Κυριακής»
Πώς σχολίασε το ΚΚΕ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην επίσκεψη του στον Βύρωνα
«“Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες», είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη σημερινή παρουσία του στον Βύρωνα για την προώθηση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.
Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του πρωθυπουργού, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει ότι «Στην πραγματικότητα, αυτός που “λασπώνεται”, “ματώνει” και χάνει ακόμα και τη ζωή του είναι ο ίδιος ο λαός, πότε στις πλημμύρες, πότε στις πυρκαγιές και πότε στα διάφορα “δυστυχήματα”.»
«Αυτός που «λασπώνεται» είναι ο ίδιος ο λαός»
Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος
«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των “εκλεκτών” τους»
Προσθέτει δε ότι «Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των “εκλεκτών” τους σε Δήμους και Περιφέρειες, που βάζει την ανθρώπινη ζωή στην ίδια ζυγαριά με το κόστος και τα κέρδη. Ο κ. Χαρδαλιάς, μάλιστα, έχει υπηρετήσει αυτή την πολιτική από όλα τα πόστα.
Αυτή η πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό “χαστούκι” στις εκλογές της Κυριακής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη σημαντική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Αττική, αλλά και σε όλη τη χώρα».
- Ο ταραχώδης έρωτας του JFK Jr. και της Ντάριλ Χάνα – «Τα tabloid, η δυσαρεστημένη Τζάκι, ο περιζήτητος εργένης, οι καβγάδες»
- ΟΗΕ: Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανακοινώνει την ίδρυση ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
