Για την 7η αγωνιστική της Super League, η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο «Αθανάσιος Διάκος» χάρη στο γκολ του Καρλίτος στο 7′. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Ισπανού επιθετικού στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Βόκολου έπαιξε όσο έπρεπε και παρά την αντίσταση των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά, άντεξε και κράτησε ένα σημαντικό αποτέλεσμα που την φέρνει στην 7η θέση με 9 βαθμούς.
Το σύνολο του Σούρερ ούτε τώρα κατάφερε να πάρει το τρίποντο παραμένοντας στην 12η θέση με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επόμενος αγώνας για τους Αγρινιώτες είναι ο εξ αναβολής κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena».
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.