Παρότι από το 56′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νιακατέ με δεύτερη κίτρινη η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε «όρθια» απέναντι στην Μπρέντφορντ και πήρε τον βαθμό με 1-1.
Στο 8′ ο Αβονίγι σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 56′ η Νότιγχαμ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Νιακατέ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες.
Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Γένσεν εκτέλεσε φάουλ και ο Νόργκααρντ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπρέντφορντ. Στο 65′ ωστόσο η Φόρεστ έφτασε στο 1-1 με κεφαλιά του Ντομίνγκες από σέντρα του Τόφολο και πήρε τον βαθμό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.