Ο Λούκα Ντόντσιτς δουλεύει σκληρά για να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη της σεζόν του ΝΒΑ.
Καθημερινά προπονείται ώστε να βελτιώνεται με τους βοηθούς προπονητών των Ντάλας Μάβερικς να είναι εκεί για να τον προετοιμάσουν.
Βέβαια, αυτό έχει και συμπτώσεις όταν αντιμετωπίζεις ένα εκ των καλύτερων παικτών της Λίγκας με τον Ντάρελ Άρμστρονγκ να το μαθαίνει από πρώτο χέρι.
Συγκεκριμένα σε μία φάση ένας εναντίον ενός, ο Σλοβένος γκαρντ έκανε διείσδυση προς τα καλάθι αλλά σταμάτησε με αποτέλεσμα ο Άρμστρονγκ να πέφτει στο έδαφος.
Ύστερα από το ankle breaker ο Λούκα ευστόχησε σε τρίποντο με τον βοηθό προπονητή να «ρεζιλεύεται» μπροστά στους συναδέλφους του. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να μοιράσει αυτή την εμπειρία δημοσιεύοντας το βίντεο.
Luka crossed up Mavs assistant coach Darrell Armstrong 😅
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπέτις για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.