Με προβάδισμα δέκα πόντων στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός για την ανάπαυλα στον ημιτελικό του Super Cup με το Περιστέρι: 36-46 γράφει το ταμπλό. Δεν γράφει όμως το πραγματικά ενδιαφέρον από την ως τώρα παρουσία των Ερυθρόλευκων. Ότι έχει προλάβει να γράψει στη στατιστική του 16 ασίστ!
Ναι, το μεγάλο όπλο των Ερυθρόλευκων κανονικά στη φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η πάσα. Και όταν αυτό λειτουργεί εξηγεί και το ξεγυρισμένο 7/13 τρίποντα ως τα μισά του δρόμου. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό;
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε συνολικά 18 καλάθια. Έχει έντεκα δίποντα και επτά τρίποντα (έχει και 3/9 βολές). Στα 18 αυτά καλάθια λοιπόν προέκυψαν ήδη 16 ασίστ! Ποσοστό που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Πρώτος σκόρερ στο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό ο Γκος (11π) ενώ ο Τζέιλεν Χαντς ήταν εξαιρετικός για το Περιστέρι μετρώντας 19 πόντους (2/5 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3/3 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος και ένα 1 κλέψιμο σε 13’45» που αγωνίστηκε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.