Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Conference League η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Αμπερντίν.
Μόλις στο 11ο λεπτό οι «Αετοί» έκαναν το 1-0 με πέναλτι του Μαρμούς και στο 22′ οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πολβάρα. Τελικά η Άιντραχτ πήρε τη νίκη με κεφαλιά του Κοχ στο 61′ και πήρε προβάδισμα στον όμιλο μαζί με τον ΠΑΟΚ.
Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων και σίγουρα η μεγαλύτερη στο θεσμό του Europa Conference League σημειώθηκε απόψε στο Μόσταρ της Βοσνίας.
Η τοπική Ζρίνσκι νίκησε 4-3 την Άλκμααρ, η οποία προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο! Όμως η είσοδος στην ανάπαυλα του Ζβόνιμιρ Κόζουλι αποδείχθηκε καθοριστική αφού ο 30χρονος επιθετικός μείωσε στο ξεκίνημα (46΄) και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 81΄.
Βασικός με την ΑΖ 67 ήταν ο Βαγγέλης Παυλίδης, είχε και ασίστ σε ένα από τα γκολ της ομάδας του. Στον ίδιο όμιλο (5ος) η Λέγκια Βαρσοβίας νίκησε 3-2 την Άστον Βίλα στην πολωνική πρωτεύουσα, με πρωταγωνιστή το νεαρό Αλβανό Έρνεστ Μούτσι που σκόραρε δύο φορές.
Τέλος, στον όμιλο του ΠΑΟΚ (7ος) η Άιντραχτ επικράτησε δύσκολα 2-1 της Αμπερντίν, ενώ στο τελευταίο γκρουπ (8ο) η Λουντογκόρετς «καθάρισε» αποκλειστικά στο β΄ ημίχρονο το ματς με τη Σπάρτακ Τρνάβα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος