Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Στις 7 το απόγευμα η κεντρική ομιλία Κασσελάκη στο Θησείο
Οι πέντε υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει των αυριανών εκλογών
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του, σήμερα στις 19:00, στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο.
Οι πέντε υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει των αυριανών εκλογών.
Ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος μπήκε τελευταίος στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στον πεζόδρομο στην Ερμού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος.
Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί με ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τοποθετηθεί για την επόμενη μέρα στο κόμμα.
Το απόγευμα η κεντρική ομιλία του κ. Κασσελάκη
Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες ανοίγουν αύριο στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 8 το απόγευμα.
Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.
Ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος μπήκε τελευταίος στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στον πεζόδρομο στην Ερμού
Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media, ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος προς τα μέλη και τους φίλους του κόμματος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας. Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε».
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής
- «Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι πέθανε η πεθερά μου» -Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης για την τραγωδία στην Ελευσίνα


