Ο Μανώλης Χατζηδάκης ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης της Εθνικής μας κόντρα στο Μαυροβούνιο καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα σε μία φάση που φάνηκε ότι «γύρισε» τον αστράγαλό του.
Λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα η ΕΟΚ έδωσε στο φως την έκταση του τραυματισμού του σέντερ της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «βαριά συνδεσμική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής».
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Ο Μάνος Χατζηδάκης υπέστη βαριά συνδεσμική κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής. Εγινε επίδεση, δόθηκε φαρμακευτική αγωγή (παυσίπονα, αντιπηκτικά) και τοποθετήθηκε ειδικός ελαστικός αντιθρομβωτικός επίδεσμος για να ταξιδέψει
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.