Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:
«Αυτό που συμβαίνει είναι πως ξεκινήσαμε το ματς από το 2ο λεπτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα. Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Χάσαμε ακόμη και πέναλτι.
Οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα. Δεν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης. Υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Κάναμε αυτά τα λάθη γιατί ήμασταν απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει γιατί είμαστε οι νταμπλούχοι και πρέπει να δίνουμε πάντα περισσότερα».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.