Ο Βόλος δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μοιραία υπέστη βαριά ήττα με σκορ 3-0 εκτός έδρας.
Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν πολλά ακόμα για να διορθωθούν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μπράτσος:
«Ήταν γνωστό πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αυτό που μας λυπεί είναι το γεγονός ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τα γκολ που δεχθήκαμε. Αυτό έδωσε ψυχολογία στον Παναθηναϊκό.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μας φέρνει σε αμφισβήτηση και πρέπει αν το διορθώσουμε άμεσα».
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι