Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μία μεγάλης σημασίας νίκη (70-80) πέτυχε η Ανγκόλα απέναντι στις Φιλιππίνες, καθώς διατήρησε πιθανότητες πρόκρισης στην 2η φάση του τουρνουά, ενώ από την άλλη οι διοργανωτές βρίσκονται με το ενάμιση πόδι εκτός συνέχειας.
Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ σημαντική νίκη με 70-80 για την Ανγκόλα κόντρα στις Φιλιππίνες, με τους διοργανωτές να γνωρίζουν νέα ήττα (0/2) μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Δομινικανή Δημοκρατία και πλέον βλέπουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ 2023 να μειώνονται σημαντικά.
Από την άλλη, η σημερινή νίκη (27/08) επιτρέπει στην Ανγκόλα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό κόντρα στην ομάδα του Καρλ Άντονι Τάουνς την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της.
Ο Γκέρσον Κονκλάβες παρέα με τους Γκέρσον Ντομίνγκος, Μπρούνο Φερνάντο και τον Σίλβιο Ντε Σόουζα του Άρη αποτέλεσαν το καρέ των πρωταγωνιστών των νικητών. Από πλευράς ηττημένων ο Τζόρνταν Κλάρκσον πάλεψε μόνος του, ο οποίος μέτρησε 21 πόντους, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος (6/14 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 6/6 βολές).
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.