
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί»
Η δημοσιογράφος σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τη διαδρομή της που κάποιες φορές ήταν ανυπόστατα.
H Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.
Η γνωστή παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης και του well-being, αναφέρθηκε στις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί για την ίδια, ενώ απαντά και για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία να στήνει κανείς την καριέρα του, δίνοντας κομμάτια από την προσωπική του ζωή. Εγώ πάντα πίστευα ότι μπορώ να χτίσω την καριέρα μου πατώντας στα δικά μου πόδια», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την οικογένειά μου για να προβληθώ
Μια φορά μόνο μ’ έχουν τσακώσει με τα παιδιά μου σε ένα εμπορικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έστησα ποτέ κανένα θέμα και γενικά δεν είχα την ανάγκη να στήσω την καριέρα μου πάνω σε παπαρατσικές φωτογραφίες με την οικογένειά μου», επισημαίνει.
«Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», τονίζει αμέσως μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σας καριέρας, υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σας ενόχλησε;
«Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα», απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή στα 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος



