
Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου για τον τραγικό χαμό των δύο Ηρώων πιλότων
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου με δήλωσή του εκφράζει εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ την βαθιά οδύνη και τη μεγάλη θλίψη για τον τραγικό χαμό των πιλότων της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.
Η δήλωση:
Εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζω την βαθιά μας οδύνη και μεγάλη θλίψη για τραγικό χαμό των Ηρώων πιλότων της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους δίνοντας με αυταπάρνηση τη μάχη με τις φλόγες για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών, του φυσικού πλούτου, της πατρίδας μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθειά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους τους που εδώ και ημέρες δίνουν τη μάχη με τα πύρινα μέτωπα.
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
