Πτώση Καναντέρ: «Γιατί ήσουν το καλύτερο παιδί και τώρα έγινες αθάνατος» – Συγκινεί ανάρτηση για τον ανθυποσμηναγό Στεφανίδη
«Εγώ από μικρός Ίκαρος ήθελα να γίνω» μου απάντησες
Τεράστιος ο πόνος για συγγενείς και φίλους των δύο πιλότων που βρήκαν τραγικό θάνατο μετά την πτώση του Καναντέρ, την ώρα που επιχειρούσαν με αυτό στη φωτιά στην Κάρυστο.
Υπενθυμίζεται πως τα δύο θύματα της συντριβής του πυροσβεστικού αεροσκάφους είναι ο σμηναγός, Χρήστος Μουλάς και ο ανθυποσμηναγός, Περικλής Στεφανίδης.
Φίλη του 27χρονου ανθυποσμηναγού, Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος ήταν συγκυβερνήτης στο μοιραίο Καναντέρ, ραγίζει καρδιές με τον αποχαιρετισμό στον φίλο της μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, ο αδικοχαμένος πιλότος πέρασε στην Ικάρων με τη δεύτερη καθώς όπως δήλωνε από μικρός Ίκαρος ήθελε να γίνει.
Στην ανάρτηση η φίλη του σημειώνει πως στην τελευταία τους συνάντηση της είχε απαντήσει «με καμάρι» πως σβήνει φωτιές.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση




