Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πτώση Καναντέρ: Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν Τούρκοι αξιωματούχοι

Πτώση Καναντέρ: Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν Τούρκοι αξιωματούχοι

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ και ο Τούρκος υπουργός Γεωργίας και Δασών, Ιμπραήμ Γιουμακλί, εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους.

Τη θλίψη τους για την απώλεια των δύο χειριστών του Καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο την ώρα που επιχειρούσαν στην περιοχή Πλατανιστός, εξέφρασαν Τούρκοι αξιωματούχοι.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είχε επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ, ο οποίος του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο των δύο χειριστών.

«Σε επικοινωνία μας, ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Εύβοια. Εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό και σε όσους επιχειρούν στην κατάσβεση πυρκαγιών στη χώρα μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Τούρκος υπουργός Γεωργίας

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τούρκος υπουργός Γεωργίας και Δασών, Ιμπραήμ Γιουμακλί,  ο οποίος επίσης εξέφρασε με ανάρτησή του τα συλλυπητήριά του για το θάνατο των δύο πιλότων.

«Με λυπεί βαθιά ο θάνατος δύο πιλότων στο πυροσβεστικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ελλάδα. Συμμερίζομαι εγκάρδια τον πόνο της γειτονικής χώρας Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Τιμώ με σεβασμό τη μνήμη όλων των ηρώων που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά των δασικών πυρκαγιών σε όλο τον κόσμο», έγραψε από την πλευρά του.

Τα συλλυπητήρια του Νίκου Δένδια

«Η απώλεια της ζωής των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σχετικά με την απώλεια ζωής των χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, στην Εύβοια. «Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια» προσθέτει ο Ν. Δένδιας.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024