Μίροτιτς: Τον θέλει όλη η Ευρώπη κι εκείνος καθαρίζει φασολάκια
Ο Νίκολα Μίροτιτς μπορεί να έχει όλα τα «μέτωπα» ανοιχτά, ωστόσο εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο του χρόνια καθαρίζοντας φασολάκια στο μπαλκόνι.
Αδιαμφισβήτητα ο Νίκολα Μίροτιτς είναι το πιο «καυτό» όνομα στην μπασκετική Ευρώπη, με το τηλέφωνο του πιθανότατα να μην σταματά να χτυπά.
Στην άλλη άκρη της γραμμής, είναι υποψήφιοι «μνηστήρες» που θέλουν την υπογραφή του, μερικές φορές άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευση του από τους «Μπλαουγκράνα» αλλά και φίλοι του, καθώς ο Μαυροβούνιος απολαμβάνει τις διακοπές του, οι οποίο θέλουν να μάθουν που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Γι’ αυτό, ο Μίροτιτς φρόντισε να ξεθολώσει το τοπίο σχετικά με το τι κάνει, που βρίσκεται αλλά και σε ποια «φάση» είναι αυτή την περίοδο, κοινοποιώντας ένα στόρι στο Instagram για να λύσει όλες τις απορίες.
Ο 32χρονος φόργουορντ, κάνει διακοπές και οι δραστηριότητες του έχουν να κάνουν με παραδοσιακές ασχολίες. Η ανάρτηση του δείχνει τον ίδιο με τη γιαγιά του να καθαρίζει φασολάκια στο μπαλκόνι, αναφέροντας στη λεζάντα, « αν κάποιος αναρωτιέται που είμαι και τι κάνω…»
Ο Μίροτιτς, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο μη δίνοντας την παραμικρή πληροφορία σχετικά με το μέλλον του, οπότε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Μονακό να βρίσκονται εν αναμονή της αποδέσμευσης του παίκτη από την Μπαρτσελόνα ώστε να δώσουν την μάχη για την απόκτηση του.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αθήνα SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος
