ΣΥΡΙΖΑ για γάμο ομόφυλων: Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα
«Δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε καθημερινά μαζί με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να γίνει άμεσα πράξη αυτό το αναγκαίο και αυτονόητο βήμα»., σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
«Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τον καλωσορίζουμε στην σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Διότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο και το δικαίωμα τεκνοθεσίας, ένα χρόνο πριν, τον Ιούνιο του 2022, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι ‘δεν είναι η κατάλληλη στιγμή’», σχολιάζει η Κ0υμουνδούρου.
Και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε τώρα να δούμε αν και πότε θα βρει η κυβέρνηση της ΝΔ ‘την κατάλληλη στιγμή’», προσθέτονας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να πιέζει καθημερινά «μαζί με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να γίνει άμεσα πράξη αυτό το αναγκαίο και αυτονόητο βήμα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας