Πανελλαδικές: Η υποψήφια που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι πέρασε στη Νομική – «Παρτάρετε ελεύθερα!»
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τη μητέρα της νεαρής υποψήφιας
Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντυ, η νεαρή υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων που με ένα σημείωμά της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε ζητήσει από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα.
Σήμερα η μητέρα της με ένα επίσης σημείωμα στο ασανσέρ έκανε γνωστό πως η κόρη της «έσκισε» και με και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!». Μάλιστα παρότρυνε τους γείτονες να: «Παρτάρουν ελεύθερα!».
Για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές και προ πάντων την υπομονή που έδειξαν άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα.
Το μήνυμα της Χάιντυ
Το σημείωμα της Χάιντυ έγινε αμέσως viral κυρίως λόγω των όμορφων απαντήσεων που έλαβε από τους ενοίκους.
«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
