Ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στη «χρυσοφόρο» σαουδαραβική Λίγκα (Saudi Pro League), καθώς έπειτα από ενάμισι χρόνο στην Αλ Φατέχ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουέχντα, η οποία τερμάτισε πέρσι στη 13η θέση της βαθμολογίας.
Ο 53χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με την Αλ Ουάχντα, η οποία γίνεται η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνει στην Αραβία.
Στο παρελθόν ο Δώνης έχει καθίσει στον πάγκο των Ηλυσιακού, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ατρόμητου, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Αλ Χιλάλ, Σαρζάχ, Παναθηναϊκού, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αλ Γουάχντα (ΗΑΕ).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, ανακοίνωσε ότι κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει ως πριμ από 115.000ευρώ και από ένα οικόπεδο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Petite Côte.