Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Κωσταντίνος Χρυσόπουλος.
Ο Ματίας Αλμέιδα εισηγήθηκε τη μεταγραφή του κι όπως αναμένεται ο νεαρός αμυντικός θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου από τον Άρη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος είναι γεννημένος στις 21/5/2003 και έχει ύψος 1,87. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ποσειδών στη Θεσσαλονίκη και το 2019 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη. Αγωνίστηκε σε επίπεδο Κ17 και Κ19 και πριν από ένα χρόνο παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια (ένα γκολ) στη Super League 2 2022-23.
Είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε δύο ματς. Στην ΑΕΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 55. Κωνσταντίνε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.