Η Ιωάννα Τούνη σέξι α λα… Πάμελα Άντερσον στη Μύκονο
Δείτε και μόνοι σας...
Μπορεί αυτή τη στιγμή να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Γαλλική Ριβιέρα, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη δεν ξεχνά ποτέ τα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα… τη Μύκονο!
Η γνωστή influencer είναι γνωστή θαμώνας του νησιού των Ανέμων και έτσι ούτε φέτος παρέλειψε να κάνει μια στάση στο νησί των celebrities.
Πιστή λοιπόν στο ραντεβού της με την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων, η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε τα μπάνια της στις χρυσαφένιες παραλίες μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και το «Νουνίτο» τους.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε σε καυτές πόζες στην Ψαρρού.
Η Θεσσαλονικιά instagramer έντυσε το σούπερ σέξυ κορμί της με κόκκινο ολόσωμο μαγιό θυμίζοντας την θρυλική Pamela Anderson στο Baywatch και το αποτέλεμα ενίσχυσε τον καύσωνα!
Όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, η εμφάνισή της προκάλεσε… εγκεφαλικά στους θαμώνες της παραλίας στην Ψαρρού.
Δείτε το βίντεο…
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)


