Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα

Ιωάννα Τούνη: Χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα

Έντονες αντιδράσεις για το βίντεο θηλασμού

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία διανύει το πρώτο της καλοκαίρι όντας μανούλα.

Η γνωστή influencer, όπως άλλωστε έχει η ίδια δηλώσει, κάνει τα πάντα μαζί με το «Νουνίτο» της κι αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε και το φετινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Ιωάννα Τούνη φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα, προτίμησε να κάνει τις πρώτες τις διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα και όχι σε κάποιο ελληνικό νησί, όπως για παράδειγμα η Μύκονος.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μαζί με τον 6 μηνών γιο της και την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη βρέθηκαν στο υπέροχο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές.

Αφού λοιπόν άφησε για λίγο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη έκανε για πρώτη φορά ταξίδι με την καλύτερη φίλη της μετά από δύο χρόνια.

Οι δύο συνεργάτιδες πάντα μαζί με το «Νουνίτο» εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο και -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media- ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και περιποιημένο, κάπως τέλειους κήπους, ωραία φυτά, ωραία μαγαζιά – ακριβά βέβαια. Δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλλυ και ήταν γεμάτος στρας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το Μόντε Κάρλο.

Χαμός με το βίντεο του θηλασμού

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έγινε και trend στο Twitter και ο λόγος δεν ήταν αυτό το ταξίδι, αλλά ένα βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο θηλάζει τον γιο της.

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις και το hashtag #Τουνη και πήρε… φωτιά στο twitter.

Κάποιοι επικρότησαν την κίνησή της να θηλάσει δημόσια, ενώ άλλοι την αποδοκίμασαν…

Κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024