Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γκος – Αυτό είναι το συμβόλαιο του
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον Αμερικανό να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από 4 χρόνια.
Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με γοργούς ρυθμούς και μετά το «μπαμ» με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ήρθε σε οριστική συμφωνία και για την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.
Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, καθώς αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή τον Νο. 1 στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία εδώ και μερικές μέρες, υπήρχε μια απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, όμως κάμφθηκε και ο παίκτης είπε το «ναι» και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.
Ο 28χρονος έμεινε το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και αγωνιζόταν την περασμένη διετία και όλα πήραν τον δρόμο τους στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει λίγο την πρόταση του και να τον πείθει να επιστρέψει μετά τη σεζόν 2018-19.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γκος είναι αξίας 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν ο Γκος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ σε 26 ματς, μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).