ΚΚΕ: Κύρια ατζέντα της κυβέρνησης οι αντιλαϊκοί όροι του Ταμείου Ανάκαμψης
«Η θητεία της νέας κυβέρνησης της ΝΔ έχει ως κύρια ατζέντα την υλοποίηση των αντιλαϊκών όρων και προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης» σημειώνει το ΚΚΕ.
«Όπως είχε τονίσει προεκλογικά το ΚΚΕ, η θητεία της νέας κυβέρνησης της ΝΔ έχει ως κύρια ατζέντα την υλοποίηση των αντιλαϊκών όρων και προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης, που κάθε άλλο παρά οδηγούν σε «καλύτερους μισθούς, υγεία και κράτος» προς όφελος του λαού», επισημαίνουν από τον Περισσό, απαντώντας έτσι στην εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού.
Στο στόχαστρο η Υγεία
Παράλληλα, το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την προώθηση των ΣΔΙΤ στον τομέα της Υγείας, κάτι που ενδεχομένως να επιδεινώσει τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν.
«Άλλωστε ένα από τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω προώθηση της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία, στο όνομα της κάλυψης των μεγάλων κενών στο ΕΚΑΒ, δηλαδή η επιτάχυνση της πολιτικής που έχει δημιουργήσει τη σημερινή κατάσταση», προσθέτει το ΚΚΕ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας